Scazi da plaids
Romontsch
Tudestga
R
T
far giu la pelletscha
jeu fetsch, nus fagein
Gl’emprem ston ins far giu la pelletscha als truffels.
schälen
R
T
aschuntar
jeu aschuntel, nus aschuntein
Silsuenter aschuntein nus 200 grams frina.
beifügen
R
T
mischedar
jeu mischeidel, nus mischedein
Jeu mischeidel la frina culs truffels tagliai.
mischen
R
T
tagliar
jeu tagliel, nus tagliein
Per tagliar drovan ins in cunti ni ina forsch.
schneiden
R
T
cungir
jeu cungeschel, nus cungin
La tatta cungescha la sosa cun jarvas ord il curtgin.
würzen
R
T
la cazzetta
Nus barsein ils truffels ella cazzetta.
die Pfanne, der Topf
R
T
la scadiala
La pasta vegn mischedada en ina scadiala.
die Schüssel, die Schale
R
T
barsar
jeu brassel, nus barsein
Quella carn astgas buc barsar cun
memia aulta temperatura.
braten
R
T
il furnel
La petta stos ti schar 35 minutas en furnel.
der Backofen
R
T
las ingredienzas
Fai ina gliesta dallas ingredienzas ch’ei drova per cuschinar maluns.
die Zutaten